Algemeen Nieuws

Welkom!

Welkom op mijn gloednieuwe website met webshop, Happy Whiskers!

Ik heb voor mijn winkeltje heel zorgvuldig producten gekozen voor onze harige metgezellen.

Door het volgen van de bootcamp-pro bij de gepassioneerde kattenexperte en gedragstherapeute Anneleen Bru, raakte ik geïnspireerd om enkel die dingen aan te bieden die katten stimuleren bij hun natuurlijk gedrag, zoals eten, drinken, slapen, krabben, jagen, spelen, schuilen….onder de beschrijvingen vind u dan ook een verwijzing naar de pagina uit het super interessante I Love Happy Cats boek,Revolutie van Anneleen Bru,een must have voor iedere katten liefhebber!

Daarnaast vind u ook nog grappige hebbedingen voor iedereen die dol is op katten en ook nog etherische oliën van Young Living, want wist u dat u aroma therapie ook kan toepassen op uw kat? Door enkele druppels in uw verstuiver te doen kan u bepaald gedrag van uw katten afremmen door de natuurlijke werking van de etherische olie. Rustig personeel en en gelukkige kat, fantastisch toch? Want dat is toch wat we willen?

We all love Happy Cats!