Trimsalon

Happy Whiskers Cat Spa

Hier word uw kat geholpen met haar vachtverzorging, hier stellen we het welzijn van de kat altijd voorop!

  • Standaard behandeling kortharige kat (nageltjes knippen, oren en ogen reinigen, trimmen) 45.00eu.
  • Standaard behandeling langharige kat (nageltjes knippen, oren en ogen reinigen, trimmen en sanitaire trim) 55.00eu.
  • Onderhouds beurt ( Langharige rassen) ,na de eerste trimbeurt kan u een 3 maandelijkse afspraak inplannen voor een salon bezoek, u plichtsgetrouw wordt beloond met 10.00eu korting per beurt, uw huistijger zal uw dankbaar zijn.
  • Kittens tot 9 maand kunnen langskomen voor gewenning ( nageltjes knippen, oren en ogen reinigen en voorzichtig borstelen van de vacht) 12.00eu Jong geleerd is oud gedaan!
  • Scheren van de buikzone, 15.00eu bovenop de standaard behandeling.
  • Reiniging & Verzorging van de pootjes/kussentjes met voedende producten 5.00eu*(zie bijlage)
  • Wassen en drogen, 30.00eu bovenop de standaard behandeling.
  • Er word een toeslag van 15eu gerekend als de kat vlooien blijkt te hebben. (voor het vlooivrij maken van het salon)
  • Pipet Broadline (vlooien(eieren, larven poppen), teken, schurft, lintwormen, longwormen, blaaswormen, hartwormen. 10.00eu
  • Katten waar ringworm wordt geconstateerd worden niet behandeld, er wordt 30.eu in rekening gebracht (voor de gereserveerde tijd en de ontsmetting van het salon)

Trimmen aan huis

Als er geen mogelijkheid is om u naar het trimsalon te verplaatsen kom ik ook aan huis trimmen.

Daarvoor gelden dezelfde tarieven als de standaard tarieven in het salon + 0.40 cent per KM (kilometervergoeding)

Bij Happy Whiskers zorgen we ervoor dat uw kat weer met een mooie klitvrije vacht naar huis gaat en het bezoek aan de trimsalon niet als een negatieve ervaring beleeft.

Ik werk in alle rust en uitsluitend op afspraak.

Er komen geen andere dieren in het het salon terwijl ik met uw kat bezig ben, alle gebruikte voorwerpen worden gereinigd en ontsmet na ieder gebruik.

De eigenaar mag aanwezig zijn tijdens de behandeling, indien deze dat wenst.

Tot binnenkort, Anja

Parking voor de deur.

*VERZORGING POOTKUSSENTJES KATTEN.

De voetkussentjes van je kat zijn extreem gevoelig. Het is een lichaamsgedeelte dat dagelijks veel te verduren krijgt, zeker bij buitenkatten die veel springen, klimmen en op ruwe oppervlakten lopen. De kussens kunnen snel geïrriteerd raken.

Waarom de pootkussentjes van je kat verzorgen?

De pootkussentjes van katten zijn heel waardevol. Het dient als communicatiemiddel tussen katten. Een kat stoot feromonen af via klieren over het hele lichaam. Deze feromonen vormen een boodschap die door andere katten wordt begrepen. Ook tussen de voetkussentjes zitten klieren die feromonen afstoten wanneer een kat krabt om zijn territorium af te bakenen. Het is dankzij de elastische laag rond de kussentjes dat ervoor zorgt dat katten zich zo stil kunnen voortbewegen. 

De kussentjes zijn extreem gevoelig waardoor katten de kleinste trillingen voelen of in een oogwenk de temperatuur van een oppervlakte voelen of de aanwezigheid van een prooi. Vanwege hun grootte en locatie kunnen wondjes in het kussentje erg pijnlijk zijn. In het geval van een ernstig letsel, is het absoluut noodzakelijk dat je dierenarts tussenbeide komt.

Verzorgingsbehandeling voor kussentjes Happy Whiskers Cat Spa.

Eerst worden de kussentjes gereinigd met een verzorgende lotion en daarna worden ze lekker gemasseerd met een voedende créme op basis van bijenwas.

Kortom, de kussentjes van de kat zijn even kwetsbaar als kostbaar. Het is dus raadzaam om ze te controleren en ze, indien nodig, te behandelen.