Rachel Cherry Land

Ons Rachel,

Rachel ben ik zelf gaan halen naar Warschau, Ik had mijn man verteld dat ik graag een poesje wou gaan halen in Polen, hij vroeg me of ik gek was en of er hier wat dichter bij huis geen katten te vinden waren? Hij wou ook niet met me mee, hij dacht waarschijnlijk dat ik dan niet zou gaan, fout gedacht dus, samen met een kennis van vroeger zijn we afgereisd naar het prachtige Warschau, Warzawa zoals David Bowie het zo mooi bezingt…Daar werd ik ook verliefd op mijn mooie meid, Rachel is een vrij rustige poes die het liefst vertoeft op de slaapkamer van mijn oudste zoon, ze is wel de matriarch hier in huis,en ze zal niet aarzelen om een tik uit te delen als een ander kitten zich wat te dicht in haar buurt begeeft. Zelf is ze een fantastische moeder voor haar kittens.