Kamasutra Luludi (Lulu)

Ons Lulu, eigenlijk heet ze Kamasutra…Whats in a name….Ik hou het bij Lulu,lulu is eigenlijk ons Corona poesje, ik volgde de fokker van Lulu reeds een tijdje op FB, en ik zag altijd mooie kittens de revue passeren, ik mailde de fokker dat ik graag een poesje bij haar wou adopteren maar dat ik tijd had om te wachten, alle kittens uit het L nest waren trouwens reeds gereserveerd. Maar dan kreeg ik een onverwacht antwoord, Kamasutra zou eigenlijk naar een fokker in Rusland gaan maar door Corona waren de grenzen met Rusland gesloten, en als ik wilde kon Kamasutra direct naar België verhuizen want de courier stond klaar om naar België te vertrekken en zo kwam onze kleine meid een dag later reeds aan, ze had er een lange reis op zitten van Polen, maar ze was super relaxed en direct spinnen en kopjes geven…ons Lulu is echt een lieveke.