Kittenbeleid

Als u interesse hebt om een Ubasti kitten te adopteren en op onze kitten wachtlijst wil komen dient u

1 Uw naam en adres door te geven.

2 Uw e-mail adres door te geven.

3 Uw voorkeur voor kort of langhaar,kleur en geslacht door te geven.

4 Een kleine beschrijving van uw gezinssituatie te geven en ook waarom u graag een Britje in uw leven wil.

Als er kitten’s geboren worden neem ik aan de hand van de lijst contact op via messenger FB Gelieve mij ook te verwittigen als u ergens anders een kitten vond zo kan ik u van de lijst schrappen. Op 6 weken is er dan een bezoek dag, als je dan beslist om een kitten te adopteren wordt er een voorschot betaald en een contract getekend. Je krijgt dan je eigen exemplaar van het I love Happy Cats boek, zo kan je je al inlezen en voorbereiden op de komst van uw kitten.

Op 9 weken kan je je kitten opnieuw bezoeken en op 13 a 14 weken verlaten ze het nest,dan wordt ook de rest van de aankoopsom betaald. De kittens komen uit geteste ouders ze worden meerdere malen ontwormd,2x ingeënt ,geschipt en gecastreerd of gesteriliseerd.

Ze krijgen ook een stamboom, een kittenpakket, een vachtverzorging set en een Europees paspoort mee.

Langharige kitten’s krijgen reeds watergewenning vanaf 6 weken, ook kort haartjes worden reeds voorbereid op het kammen. Nadat de kitten’s het nest verlaten hebben kan je gratis bij

Happy Whiskers Cat Spa terecht om je kitten te trimmen tot de leeftijd van 6 maand.

Je krijgt ook de nodige informatie over de voeding van je kitten mee, en uiteraard mag je mij altijd contacteren als er vragen zijn, ook na het vertrek van mijn baby’s blijf ik stand by!

Mvg, Anja Cattery Ubasti

Als u op de kitten wachtlijst wil komen dient u contact op te nemen via mijn fb pagina, Cattery Ubasti, Messenger