Over Mij, Moetje

Mijn Naam is Anja Wambeke en ik woon samen met mijn man, mijn 2 zonen en een tiental poezels in het landelijke Avelgem.

Als kind was ik al dol op dieren en het word alleen maar erger naarmate ik ouder word…

Daarom heb ik ook beslist om naast mijn uit de hand gelopen hobby, het fokken van Brits korthaar katten, ook een opleiding te volgen bij Ellen van Klooster van Begrijp uw kat, als katten trimster. Ik mag mezelf dus een gediplomeerd katten trimster noemen. Ik heb ook de bootcamp pro gevolgd bij Anneleen Bru, over kattengedrag en hoe we van onze katten gelukkige katten kunnen maken. En ik heb mijn eigenste webwinkel opgestart met veel leuke musthaves om je pluizige vriendje nog gelukkiger te maken en ook met leuke hebbedingen voor de cat mom en dad en alle catlovers onder ons!

Veel liefs Anja alias Moetje

Contact

Cattery Ubasti

Anja Wambeke

Kortrijkstraat 63

8580 Avelgem

België

cattery-ubasti@hotmail.com

GSM 0473/767801

Of contact opnemen via FB Cattery Ubasti,Messenger.